Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 18:03

Καλαμάτα: Σημαντική διάκριση για μαθητή του Δημοτικού Ωδείου

Ο Κωνσταντίνος Μάρκου, μαθητής στην τάξη πιάνου του Λουκά Γεώργα, στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία αποσπώντας τώρα 2ο βραβείο στην κατηγορία του σε έναν από τους πιο απαιτητικούς διαγωνισμούς πιάνου, τον διεθνή διαγωνισμό International Competition "De Bach Au Jazz", που πραγματοποιείται εναλλάξ στο Παρίσι και στην Αθήνα και αποτελεί πόλο έλξης για δεκάδες ταλαντούχους σπουδαστές από όλο τον κόσμο.

Φέτος συμμετείχαν 166 σπουδαστές από όλες τις άκρες της γης, μεταξύ των οποίων σπουδαστές που έχουν αποσπάσει διεθνή βραβεία! Η επιτροπή αποτελείτο από σημαντικούς καθηγητές πιάνου από την Ελλάδα (Νίκος Αθηναίος, Αγάθη Λεϊμονή), την Ρωσία (Yuri Bogdanov),την Γαλλία ( Lilia Boyadjieva - Ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του διαγωνισμού), την Ιταλία (Antonio di Cristofano), την Νορβηγία (Marina Pliassova) και την Βουλγαρία (Borislava Taneva)

Να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο μήνα είχε διακριθεί σε έναν πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου αποσπώντας την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία του. Ο πανελλήνιος Διαγωνισμός πιάνου Musicarte, που ολοκληρώθηκε στις 19 Ιουνίου στην Αθήνα επιβράβευσε το μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με το 1ο βραβείο και ειδικό βραβείο International cultural federation! Ο Κώστας, μαθητής στην τάξη πιάνου του Λουκά Γεώργα, ακολουθεί τα βήματα του δασκάλου του αποσπώντας σημαντικά βραβεία και διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς.

Τώρα η Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα