Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 12:38

Η ακτινογραφία της ελληνικής οικονομίας στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης και Οικονομίας στην Καλαμάτα

Το κουβάρι της οικονομίας της χώρας μας θα ξετυλίξουν ερευνητές που παρουσιάζουν τις εργασίες τους στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης και Οικονομίας στην Καλαμάτα. Η έναρξη των εργασιών έγινε το πρωί της Παρασκευής, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση. 

Το συνέδριο θα διαρκέσει έως τις 6 Μαΐου και πραγματοποιείται υπό την διοργάνωση του ΤΕΙ Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτές το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας Βουλγαρία και το Πανεπιστήμιο του Ιασίου Ρουμανία.
Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι οι διεθνούς κύρους καθηγητές: Παναγιώτης Λιαργκόβας, Διονύσιος Χιόνης και Ευάγγελος Δρυμπέτας. 
Έχουν υποβληθεί 128 επιστημονικές εργασίες από 17 χώρες, ενώ θα παρουσιαστούν οι 103 από αυτές. Οι σύνεδροι είναι καθηγητές Πανεπιστημίων, ερευνητές και υποψήφιοι διδάκτορες οικονομικών σχολών. Οι εργασίες, τα αποτελέσματα των οποίων παρουσιάζονται για πρώτη φορά, πραγματεύονται σχεδόν όλους τους τομείς της οικονομικής επιστήμης τόσο σε θεωρητικό όσο και σε εφαρμοσμένο πεδίο.
Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθεί επιστημονική ημερίδα της ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Η σπουδαιότητα της διδασκαλίας των Οικονομικών Μαθημάτων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και η θεμελιώδης σημασία της στην πορεία προς τον οικονομικό εγγραματισμό των αυριανών πολιτών».

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα