Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 19:40

Σε αυτές τις περιοχές της Καλαμάτας θα γίνει διακοπή ρεύματος το Σάββατο

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαίου σε περιοχές της Καλαμάτας, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:
1. Στο Δ.Δ. Καλαμάτας από τη διασταύρωση των οδών Ηρώων και Κρήτης έως Ηρώων και Κοραή και περιμετρικά αυτών, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή ρεύματος στις 8.5.2021 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και από ώρα 08:00 έως 11:30.

2. Στους οικισμούς Καλλιανέικων- Κιτριών – Γεράνων – Καλίτσινων της Τ.Κ. Δολών και περιμετρικά αυτών, καθώς και των Τ.Κ. Μεγ. Μαντίνειας – Αβίας και Ακρογιαλίου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του
ηλεκτρικού ρεύματος στις 8.5.2021 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και από ώρα 08:00 έως 15:00.

3. Στην Τ.Κ. Μικρής Μαντίνειας, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 8.5.2021 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και από ώρα 08:00 έως 12:00.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα