Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 09:56

Οι ONIRAMA και WWF Ελλάς γιορτάζουν μαζί την ώρα της γης

Η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς και οι ONIRAMA, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία της φύσης, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Οι ONIRAMA γίνονται οι πρεσβευτές του WWF Ελλάς στον αγώνα να βγάλουμε τα πλαστικά μιας χρήσης από τη ζωή μας, ενώ στο πλαίσιο της συνεργασίας και των κοινών δράσεων, θα συμμετάσχουν στον εορτασμό για την Ώρα της Γης, το Σάββατο 27 Μαρτίου, από τις 20.30 έως τις 21.30, μίας από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες για το περιβάλλον. Μαζί με το WWF και εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο, στέλνουν το μήνυμα για μια νέα αρχή, αναδεικνύοντας την ανάγκη να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές.

Οι ONIRAMA, ευαισθητοποιημένοι απέναντι στο πρόβλημα της πλαστικής ρύπανσης και της ανάγκης να παρέχουμε όλοι ένα βιώσιμο μέλλον στις επόμενες γενιές, γίνονται αρωγοί της προσπάθειας του WWF Ελλάς, με στόχο μαζί να κινητοποιήσουν και να ενημερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, οδηγώντας τους σε μια καθημερινότητα απαλλαγμένη από πλαστικά μιας χρήσης.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα