Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 11:26

Δήμος Καλαμάτας: Καθαρισμοί αυτοφυούς βλάστησης σε πάρκα, αλσύλλια και κοινόχρηστους χώρους

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός αυτοφυούς βλάστησης και τα χαμηλά κλαδέματα στο Αλσύλλιο Αλμυρού, με αυτεπιστασία, από τα συνεργεία της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας και υπό την επίβλεψη του Τμήματος Πάρκων, Αλσυλλίων και Παιδικών Χαρών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, Θα ακολουθήσει καθαρισμός της λίμνης, καθώς θέλει ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην επηρεαστούν, αλλά αντίθετα να βελτιωθούν, οι συνθήκες διαβίωσης και ο πολλαπλασιασμός της πανίδας που υπάρχει στην λίμνη (κέφαλοι, χέλια, κ.λπ.).

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες παρεμβάσεις προκειμένου να αναδειχτεί το Αλσύλλιο Αλμυρού, όχι μόνο ως πνεύμονας πρασίνου, αλλά και ως χώρος φιλικός για τους επισκέπτες.

Όλα αυτά εντάσσονται στον γενικότερο σχεδιασμό για την συντήρηση, την ανάδειξη και προστασία των πάρκων και αλσυλλίων του Δήμου Καλαμάτας.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σημειώνεται ότι εντός του Πάρκου έχουν εκκινήσει και οι εργασίες ανακατασκευής του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ (πλαστικοποίηση αγωνιστικού χώρου, τοποθέτηση μπασκετών κ.λπ).

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

03/2021

Περισσότερο διαβασμένα