Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 12:40

Ιδιωτικό γκαράζ-βιτρίνα έκθεσης εμβληματικών Τζάγκουαρ

Ένα ζευγάρι ιδιοκτητών δύο εμβληματικών μοντέλων Τζάγκουαρ κατέφυγε στο αρχιτεκτονικό γραφείο Bureau Fraai για να τους σχεδιάσουν ένα γκαράζ στο οποίο με ασφάλεια θα φυλάσσουν τα πολύτιμα «ποιήματα από μέταλλο» αλλά και να τα εκθέτουν με κομψό τρόπο.

Oι αρχιτέκτονες συνέλαβαν την ιδέα ενός ιδιωτικού χώρου έκθεσης στην αυλή της κύριας κατοικίας των ιδιοκτητών στο Άμστερνταμ. Με σχήμα ενός διακριτού μαύρου αρχιτεκτονικού όγκου με αυτόματο ανελκυστήρα αυτοκινήτων, το γκαράζ είναι πλήρως ορατό από την κατοικία. Οι δύο Τζάγκουαρ παρκάρουν στο γκαράζ σε δύο επίπεδα, το ένα πάνω από το άλλο με τη βοήθεια του αυτόματου ανελκυστήρα.

Ένα με ατσάλινο κούφωμα παράθυρο με υαλοπίνακα λειτουργεί ως κορνίζα πίνακα του αγαπημένου μοντέλου του πελάτη, λες και είναι έργο ζωγραφικής το οποίο απολαμβάνει κανείς από το σαλόνι του. Ο σχεδιασμός του γκαράζ υπογραμμίζεται από μια σχάρα σχεδιασμένη κατά παραγγελία, με το λογότυπο της Τζάγκουαρ, ευθεία αναφορά στα κλασικά μοντέλα από την ιστορία της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα