Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 12:53

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας τη Δευτέρα

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου  σε περιοχές της Μεσσηνίας, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε

Ειδικότερα ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

  1. στις Τ.Κ. ΜΑΛΤΑ & ΑΝΔΑΝΙΑ, ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 11.2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και από ώρα 08:00 έως 12:00.
  2. στον οικισμό ΒΡΑΧΟΣ και εργοστάσιο ΠΕΤΡΟΒΑ στην περιοχή της Κάτω Μέλπειας, ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 11.2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και από ώρα 12:30 έως 14:00.
  3. στα αρδευτικά ΓΚΟΤΣΗ και ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ στην περιοχή της Καλλιρρόης, ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 11.2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και από ώρα 13:30 έως 14:30.

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. 

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να   θεωρούνται ότι  ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα