Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 12:24

Να συζητηθεί η πρόταση του Δημάρχου "Καλαμάτα 2021 η επανάστασή μου" ζητούν οι επικεφαλής τριών παρατάξεων του Δήμου

Εισήγηση, από τους επικεφαλής τριών δημοτικών παρατάξεων του δήμου Καλαμάτας, προς το Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί ως κατεπείγον η πρόταση του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλο "Καλαμάτα 2021 η επανάστασή μου" προς την  «Επιτροπή Ελλάδα 2021»  για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση:

 

«Διαβάσαμε στον τοπικό τύπο ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας κατέθεσε την πρόταση "Καλαμάτα 2021 η επανάστασή μου" στην «Επιτροπή Ελλάδα 2021» και έκανε μάλιστα αναλυτική παρουσίαση της πρότασης αυτής στον Αθανάσιο Κανταρτζή, Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας της συγκεκριμένης Επιτροπής και τον Ιωάννη Τρίγκα, από το Τμήμα Συντονισμού με Ο.Τ.Α. και Φορείς.

   Δεδομένου ότι ο εορτασμός των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση στην Καλαμάτα είναι μια εξόχως σημαντική ιστορική επέτειος και θα πρέπει το  οικείο Δημοτικό Συμβούλιο να ενημερωθεί και να συμμετέχει στη λήψη απόφασης για τον εορτασμό, εισηγούμαστε να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης ως κατεπείγον σύμφωνα με το άρθρο 67, παρ. 7 του Ν. 3852/2010 το ακόλουθο θέμα:

 

 «Ενημέρωση από την δημοτική αρχή για την πρότασή της  για  τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση με τον τίτλο "Καλαμάτα 2021, η επανάστασή μου". Κατάθεση εναλλακτικών προτάσεων. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αυτού

 

Οι επικεφαλής τριών δημοτικών παρατάξεων

Μανώλης Μάκαρης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες»

Μαρία Οικονομάκου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Καλαμάτα Ξεκινάμε»

Μιχάλης Αντωνόπουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών»»

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα