Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 10:29

Έκκληση για να σωθεί το σκυλάκι - μασκότ της Μπούκας στη Μεσσήνη

Έκκληση για βοήθεια σε ένα αδέσποτο σκυλάκι στην Μεσσήνη κάνει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λάσκαρης, ενώ εκφράζει και την ανησυχία του για τα αδέσποτα της περιοχής.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως το συγκεκριμένο αδέσποτο αποτελεί και τη μασκότ της παραλίας της Μπούκας στη Μεσσήνη και έχει την ανάγκη περίθαλψης.

"Είναι ένα φιλικό ζώο που πέρασε ήδη έναν χειμώνα στην παραλία αλλά όπως φαίνεται καθώς είναι εξουθενωμένο και χτυπημένο δεν θα μπορέσει να αντέξει άλλον χειμώνα εκεί. Με διάβημα στις υπηρεσίες του Δήμου αλλά και δημόσια έκκληση επικαλούμαι την «συνδρομή» όλων για να σωθεί.. Παράλληλα στο διάβημα αναφέρω και την ανάγκη για περισυλλογή αδέσποτων σκύλων που κυκλοφορούν μεταξύ κόμβου και ΟΣΕ στην Μεσσήνη και διατρέχουν κίνδυνο ενώ άξιο αναφοράς είναι πως μικρή αγέλη διασχίζει τις νύχτες την πόλη εδώ και αρκετό καιρό. Το έργο  της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου  αλλά και όσων θέλουμε να συνδράμουμε στο δύσκολο έργο της περισυλλογής και διαχείρισης των αδέσποτων ζώων πρέπει να ενδυναμωθεί στην πόλη της Μεσσήνης και φυσικά πρέπει να καταδικάσουμε δημόσια την ρήψη φόλας σε αδέσποτα ζώα με ότι συνεπάγεται και για θεσπιζόμενα ζώα αλλά και για την δημόσια υγεία."

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα