Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 11:08

Go On - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΦΕΣ: Αθλητικό στέκι

Όταν η αγαπημένη ομάδα παίζει μπάλα, δεν υπάρχει καλύτερο στέκι από το Αθλητικό Στέκι!

Μεγάλη οθόνη για καλή εικόνα, ένταση, φανατισμό καμιά φορά και βέβαια πολλή παρέα. Τους αγώνες τούς δείχνουν πια κυρίως τα συνδρομητικά κανάλια, είτε μιλάμε για ελληνικό πρωτάθλημα είτε για επίπεδο Ευρώπης.

Οι λάτρεις των σπορ, όλων των σπορ -είτε παίζονται με μπάλα ή μπαλάκι, κ.ο.κ.- μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό τους, να περάσουν την ώρα τους όπως τους αρέσει.

Και φυσικά δε λείπει ούτε το πάθος ούτε ο σχολιασμός. Και όλες οι αντιδράσεις είναι διαφορετικές. Άλλος φωνάζει, άλλος εκδηλώνεται φανατικά λες και είναι μέσα στο γήπεδο, άλλος σέβεται τον χώρο που τον φιλοξενεί και απέχει από κάθε έντονη εκδήλωση.

Εκεί, όποιος αγαπά τον αθλητισμό μπορεί να παρακολουθήσει, να κρίνει, να σχολιάσει με τους φίλους του, με ίδια ή διαφορετικά φίλαθλα ή οπαδικά κριτήρια.

Είναι χώροι που ο καθένας νιώθει φίλαθλος, προπονητής, ή ακόμα και αθλητικός σχολιαστής…

Ο Σταύρος Γεωργιόπουλος από το «Ballers» άνοιξε το μαγαζί του πριν 5 χρόνια κι έχει γνωρίσει τη στήριξη του φίλαθλου κοινού. Καθημερινά διαπιστώνει την ανάγκη που έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν τα σπορ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις και όλα τα αθλήματα αυτούς τους χώρους.

Πρόκειται για την σύγχρονη ματιά του παλιού καφενείου και ο σημερινός καφετζής πρέπει όχι μόνο να φροντίζει να έχει έναν φιλόξενο χώρο και ποιότητα στα προϊόντα που σερβίρει, αλλά και πολλές γνώσεις τις οποίες προσφέρει απλόχερα όταν του ζητηθεί.

Διεύθυνση: Αριστοδήμου & Πολυχάρους 

Τηλέφωνο: 27210 94199

Fb: Ballers Sports Cafe

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο αφιέρωμα για τον καφέ στο 6ο τεύχος Go On

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα