Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 18:45

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Οι παραστάσεις των τελευταίων χρόνων στο Youtube

Ενώ συνεχίζουμε να #μένουμε_σπίτι, ξυπνάμε τη φαντασία μας και εμπνεόμαστε. Ο λόγος για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το οποίο φέρνει κοντά μας παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τα τελευταία 2 χρόνια, ξεκινώντας με παραστάσεις από την περσινή διοργάνωση.

Γιατί, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Φεστιβάλ, ο χορός δεν μπαίνει σε καραντίνα, είναι μέσα μας. 

Για να απολαύσουμε τις παραστάσεις πρέπει να γίνουμε δωρεάν συνδρομητές στο κανάλι του Φεστιβάλ στο youtube και παρακολουθήστε 2 παραστάσεις την εβδομάδα, ξεκινώντας από σήμερα, Τρίτη 07 Απριλίου 2020.

Παράλληλα, η ομάδα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, βρίσκεται σε συνεννόηση και επαφή με τον δήμο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις με την εξάπλωση του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο. Σημειώνεται ότι το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είναι προγραμματισμένο για 16 με 26 Ιουλίου 2020, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούν να υπάρξουν απαντήσεις για το τι θα γίνει με την πραγματοποίηση του σπουδαίου πολιτιστικού γεγονότος.

«Όπως ήδη συμβαίνει με άλλους οργανισμούς, δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις, έτσι κι εμείς δουλεύουμε από το σπίτι, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε για τη φετινή διοργάνωση και προσπαθώντας να μείνουμε αισιόδοξοι. Μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες, διατηρούμε ζωντανή την πίστη μας στην επιστήμη και την ελπίδα μας για συνεργασία μεταξύ όλων. Μένουμε ασφαλείς, Μένουμε υγιείς, Μένουμε σπίτι. Stay tuned and keep dancing», σημειώνει η ομάδα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα