Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 12:59

Βράβευση της Aegean στα World Travel Awards 2017

H Aegean αναδείχθηκε για 3η φορά «Europe’s Leading Regional Airline» μέσα από ψηφοφορία του κοινού, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 24ων ετήσιων World Travel Awards™, επιβεβαιώνοντας την υψηλή θέση που λαμβάνει σταθερά στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού κοινού παγκοσμίως.

Στη λαμπερή τελετή απονομής των «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» –όπως χαρακτηρίζονται τα συγκεκριμένα βραβεία– που φέτος πραγματοποιήθηκαν στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας στην Αγία Πετρούπολη και συγκέντρωσαν τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, η Aegean κατέκτησε το πρώτο βραβείο ως η κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για το 2017.

Το βραβείο παρέλαβε o κ. Roland Jaggi, Director Revenue Management, Pricing, Sales and Distribution της Aegean, ο οποίος δήλωσε:

«Όλοι μας στην Aegean είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μία ελληνική εταιρεία κατάφερε να αναγνωριστεί ως η καλύτερη ανάμεσα σε τόσες εξαιρετικές πολυεθνικές αεροπορικές εταιρείες, από τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς ευρωπαϊκούς και άλλους προορισμούς. Αυτή η επαναλαμβανόμενη διάκριση για την Aegean αποτελεί διαφήμιση για τις ελληνικές υπηρεσίες φιλοξενίας και τον ελληνικό τουρισμό. Πρόκειται για μία αναγνώριση της ένθερμης προσπάθειας και των αφοσιωμένων υπηρεσιών που προσφέρουν οι συνάδελφοί μας σε καθημερινή βάση στους επιβάτες μας. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες μας, οι οποίοι είναι άλλωστε οι καλύτεροι πρεσβευτές των αξιών μας, όπως αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά από τη χρυσή διάκριση της Aegean στα World Travel Awards».

Τα βραβεία «World Travel» θεσμοθετήθηκαν το 1993 με σκοπό την αναγνώριση και την επιβράβευση της διάκρισης σε όλους τους βασικούς τομείς των ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και επιχειρήσεων φιλοξενίας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα