Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 11:08

Οι «ηγέτες» του παγκόσμιου τουρισμού συναντιούνται στη Μεσσηνία

Το World Tourism Forum Lucerne διεξάγεται στην Costa Navarino, με τη συμμετοχή σημαντικών ανθρώπων του παγκόσμιου τουρισμού.

Πρόκειται για ένα μεγάλο διεθνές γεγονός που διαμορφώνει την τάση ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος και το οποίο διοργανώνεται από το υπουργείο Τουρισμού και την περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την ΤΕΜΕΣ.

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην χθεσινή ομιλία της εξήρε τη δυναμική της Πελοποννήσου στον τομέα του τουριστικού της προϊόντος και της συμβολής της στην εθνική και περιφερειακή οικονομία.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι σύμφωνα με τους ειδικούς του τουρισμού η επόμενη εικοσαετία ανήκει στην Πελοπόννησο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του World Tourism Forum Lucerne Μάτριν Mπαρθ αναφέρθηκε στις ανοδικές τάσεις που παρουσιάζει η τουριστική κίνηση παγκοσμίως και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Πελοπόννησος θα ακολουθήσει ακόμα πιο δυναμικά την ανοδική της πορεία στα επόμενα έτη. Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Τουρισμού Gerard Lawless.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα