Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 13:22

Κέρδισε τους Δανούς η Κρήτη

Κέρδισε τις εντυπώσεις το τουριστικό προϊόν της Κρήτης με την προβολή της στη μεγαλύτερη σκανδιναβική έκθεση «Ferie for Alle» που πραγματοποιήθηκε στο Χέρνιγκ της Δανίας.

Οι τουριστικοί προορισμοί των Δανών που είχαν τις περισσότερες κρατήσεις μέχρι στιγμής ήταν με σειρά προτεραιότητας, η Μαγιόρκα, η Κρήτη, η Ρόδος, η Τουρκία και η Κύπρος.

Η αποστολή της περιφέρειας Κρήτης, που αποτελούνταν από τα στελέχη του τμήματος τουρισμού της Π.Ε. Λασιθίου Μαρία Λαβδάκη και Π.Ε. Ρεθύμνου Μανόλη Μαρκαντωνάκη, παρουσίασαν στους πολυπληθείς επισκέπτες τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού ως ιδανικού και ασφαλή προορισμού διακοπών, ενώ παράλληλα έγινε παρουσίαση της Κρήτης σε τουριστικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας που ανήκει σε μεγάλο τουριστικό γραφείο της Σκανδιναβίας.

Η φύση, το κλίμα, ο πολιτισμός, η ιστορία αλλά και η κρητική διατροφή, που προσελκύουν μεγάλο αριθμό τουριστών από τις σκανδιναβικές χώρες στο νησί, για άλλη μια χρονιά στο πλαίσιο της έκθεσης τράβηξαν το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών που ενημερώθηκαν και για τις δυνατότητες που υπάρχουν για εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά προϊόντα όπως τσικουδιά, κρασί, λάδι και μέλι.

Η έκθεση «Ferie for Alle» ξεκίνησε το 1998 και έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο τουριστικό γεγονός για τη Σκανδιναβία. Σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά των διοργανωτών, φέτος τις δύο πρώτες μέρες ο αριθμός των επισκεπτών έφτασε τους 40.000, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει την επισκεψιμότητα του 2017.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα