Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 14:51

Η πρόγνωση του καιρού για 3 έως 7 ημέρες

Γενική πρόγνωση του καιρού της χώρας για 3 έως 7 ημέρες από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο, που εκδόθηκε σήμερα, 9 Οκτωβρίου 2019 και ισχύει από την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Οκτωβρίου 2019

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ από τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και πιθανώς την Ήπειρο. Βελτίωση στα δυτικά από τις βραδινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες μέχρι τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 στρεφόμενοι από το απόγευμα και από τα βόρεια σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση και στο βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

 ΣΑΒΒΑΤΟ 12  Οκτωβρίου 2019

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην κεντρική Μακεδονία, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Οκτωβρίου 2019

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 ΔΕΥΤΕΡΑ 14  Οκτωβρίου 2019

Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 15  Οκτωβρίου 2019

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα