Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 10:54

Σύλληψη 24 ατόμων σε περιοχές Κορινθίας και Λακωνίας

Συνελήφθησαν 24 άτομα για αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, για καταδικαστικά έγγραφα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Στο πλαίσιο πρόληψης και της αντιμετώπισης παραβατικών συμπεριφορών, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων Κορινθίας και Σπάρτης Λακωνίας. Η επιχείρηση οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κορινθίας και Λακωνίας, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας και Αρκαδίας.
Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων στην Κορινθία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 18 ημεδαπούς, για τα αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, για καταδικαστικά έγγραφα και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των παραπάνω συλληφθέντων, κατά της οποίες βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές. Όπως προέκυψε αυτές είχαν αφαιρεθεί από Υπηρεσία του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων κατά το χρονικό διάστημα από την 6 έως 12.3.2019, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων στη Λακωνία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν 6 ημεδαπούς, για τα αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας και για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς. 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα