Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 10:44

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος έχουν ξεκινήσει από το πρωί σε πολλές περιοχές της Μεσσηνίας

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος έχουν ξεκινήσει από το πρωί σε πολλές περιοχές της Μεσσηνίας για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Θυμίζουμε ότι οι περιοχές που γίνονται διακοπές είναι οι ακόλουθες:  Μικρή Μαντίνεια από τις 8 έως τις 9 το πρωί, Βέργα από τις 9 έως τις 10 το πρωί. Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου (οδού Καλλιπατείρας) έως Ι.Μ. Προφήτη Ιωήλκαι περιμετρικά αυτών από τις 10 έως τις 11 το πρωί, στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού από τις 11 έως τις 12:00 το μεσημέρι καθώς και στις περιοχές Καλλιθέα και Τούρλες Καλαμάτας, καθώς και η Βιοτεχνία Μαρμάρων Ρηγανά από τις 12 έως την 1 το μεσημέρι.
Επίσης στη Νέδουσα από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι, στο Ελαιοχώρι από την 1 έως τις 2 το μεσημέρι. Τέλος στην Αλαγονία από τις 3 έως τις 4 το μεσημέρι.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης τηςδιακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα