Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 22:13

Χασισοφυτεία στη Μεγαλόπολη αποκάλυψε το ελικόπτερο της Αστυνομίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χασισοφυτεία με 307 δενδρύλλια αποκάλυψε το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας σε δασική περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, στο πλαίσιο έρευνας που έγινε από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την Τρίτη 18 του μήνα, το πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε δασική περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν συνολικά 307 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 40 εκατοστά περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περισσότερο διαβασμένα