Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 18:00

Εκδηλώσεις σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου για τον εορτασμό της 74ης επετείου της Ενσωμάτωσης

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε σήμερα σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου η 74η επέτειος ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, μετά την απόφαση να μετατεθεί ο εορτασμός της που συνέπεσε στις 7 Μαρτίου με την Καθαρά Δευτέρα στις 13 του μήνα.

Στο νησί της Ρόδου πλήθος κόσμου συγκενρώθηκε στο κέντρο της πόλης στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσει την μεγαλειώδη παρέλαση των μαθητών, των συλλόγων καθώς και των Σωμάτων Ασφαλείας που τιμούν την σπουδαία αυτή ημέρα μνήμης.

 

Παρόντες στην φετινή παρέλαση είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης, ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και αρχών του τόπου μας καθώς και τρία μέλη της Γαλλικής Γερουσίας που βρίσκονται στη Ρόδο. Νωρίτερα τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον Βωμό της Πατρίδας. Ανάλογες εκδηλώσεις έγιναν και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα