Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 15:36

Μια Ελληνίδα στο Κίτο - Η Μεσσήνια έφτασε την ημέρα της καταστροφής (Φωτογραφίες) | eforigi.gr

Μια Ελληνίδα στο Κίτο - Η Μεσσήνια έφτασε την ημέρα της καταστροφής (Φωτογραφίες) | eforigi.gr
Φωτογραφίες Χριστίνα Κωνστάντιου

Μια Ελληνίδα, από τη Μεσσηνία, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα του Ισημερινού, στην πόλη Κίτο, που χτυπήθηκε από την φονική γιγαντιαία κατολίσθηση, με συνέπεια νεκρούς, τραυματίες και καταστροφές.

Η Χριστίνα Κωνστάντιου έφτασε τυχαία το βράδυ της μεγάλης καταστροφής και είδε από κοντά των αγώνα των αρχών και των εθελοντών για τη διάσωση των ανθρώπων και των περιουσιών που κατάπιε το ποτάμι λάσπης. Η ίδια, έχοντας συμβάλλει σε αρκετά συμβάντα κατά το παρελθόν εθελοντικά στη Μεσσηνία και άλλες περιοχές, με σημαντική δράση, δήλωσε τα στοιχεία της, για να κληθεί, αν παραστεί ανάγκη.

Την Τετάρτη που μιλήσαμε ακόμα ήταν σε εξέλιξη ο καθαρισμός στην περιοχή που έγινε η κατολίσθηση. Οι φωτογραφίες που μας έστειλε αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ οι ιστορίες που βγαίνουν εκεί στο φως καθημερινά, για τις συνέπειες της κατολίσθησης, συγκλονίζουν και τον πιο δυνατό.  

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Δημητρούλια

 

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα