Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 10:50

6 απλές συμβουλές για το πώς οι άνδρες μπορούν να κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται πιο ασφαλείς

Έξι απλές συμβουλές για το πώς οι άνδρες μπορούν να κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται πιο ασφαλείς στον δρόμο μοιράστηκε ένας χρήστης του Twitter bekah (@spvcecadets)

Οι κοινωνίες μπορεί να έχουν εξελιχθεί και οι εποχές να έχουν αλλάξει, αλλά δυστυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε συλλογικά. Ένα από αυτά είναι η μεταχείριση των γυναικών.

Ο χρήστης αυτός ξεκίνησε ένα νήμα για το πώς οι άνδρες μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να αισθάνονται πιο ασφαλείς σε ευάλωτες καταστάσεις, και έγινε viral.

Ας δούμε αναλυτικά τις συμβουλές:

1. Αν ακούσετε μια γυναίκα να παρενοχλείται, περπατήστε δίπλα της και στηρίξτε την. Προσποιηθείτε ότι είστε μέλος της οικογένειά της ή φίλος. Αυτό θα βοηθούσε πολύ στην ασφάλειά της.

2. Αν ακούσετε κάποιον φίλο σας ή οποιονδήποτε να μιλάει υποτιμητικά για μία γυναίκα ή γενικότερα για τις γυναίκες, μην μείνετε σιωπηλός, αλλά πείτε του πόσο λάθος είναι όλο αυτό.

3. Αν δείτε μία γυναίκα στον δρόμο να περπατά μόνη της τη νύχτα, αφήστε λίγο χώρο μεταξύ σας. Προσπαθήστε να μην τη φοβίσετε, να μην νομίζει δηλαδή ότι την ακολουθείτε.

4. Ποτέ μην κατηγορείτε μία γυναίκα όταν μιλάει για εμπειρίες του παρελθόντος της, αλλά αντίθετα υποστηρίξτε την.

5. Προσπαθήστε στον δρόμο το βράδυ να είναι το κεφάλι σας ορατό, ώστε να μην την τρομάξετε.

6. Επίσης, αν τρέχετε τη νύχτα, σιγουρευτείτε ότι σας άκουσε, ώστε αν περάσετε από δίπλα της να μην ταραχθεί.

Πηγή: Bored Panda

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα