Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 09:53

Αντιφασιστική συγκέντρωση απόψε στην Κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Αντιφασιστική συγκέντρωση απόψε στην Κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία Καλαμάτας, εν όψει της αυριανής δίκης της Χρυσής Αυγής, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 18:00.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του Συνδικάτου Υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα νομού Μεσσηνίας έχει ως εξής:

"Το Συνδικάτο υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα νομού Μεσσηνίας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Σωματείου εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, συμμετέχει στη συγκέντρωση την Τρίτη 6 Οκτώβρη και ώρα 6 στην Κεντρική πλατεία Καλαμάτας, εν όψει της απόφασης του δικαστηρίου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Στις 7 Οκτώβρη, μετά από 7 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη δολοφονική επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ, και σε Αιγύπτιους αλιείς βγαίνει η απόφαση για τους ναζί εγκληματίες της ΧΑ. Εμείς θα είμαστε εκεί απαιτώντας τα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας, οι εγκληματίες δολοφόνοι της ΧΑ που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, αλλάζοντας συνεχώς προβιά και ιδρύοντας διάφορα ακροδεξιά μορφώματα, να καταδικαστούν με τις ανώτατες ποινές.

Μπορεί το δικαστήριο με ευθύνη τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ να κράτησε περισσότερο από 5 χρόνια, μπορεί η εισαγγελέας με την αγόρευση της να προσπάθησε να τους βγάλει λάδι, εμείς όμως όποια και να είναι η απόφαση έχουμε καθήκον να μην αφήσουμε χώρο να σταθούν οι φασίστες.

Εμπόδιο στη δράση των πάσης φύσεως φασιστοειδών θα βάλουν οι δικοί μας αγώνες, η οργανωμένη πάλη μέσα από τα σωματεία μας. Η πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού, για μέτρα προστασίας της υγείας μας και του λαϊκού εισοδήματος, για απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς είναι αυτή που θα ακυρώσει στην πράξη την εγκληματική τους δράση και θα τσακίσει το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση την Τρίτη 6 Οκτώβρη, 6μμ στην Κεντρική πλατεία Καλαμάτας, απαιτώντας να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες της ΧΑ.".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022