Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 13:23

Ο ΓΓ Δικαιοσύνης για την ενεργειακή και ψηφιακή αναβάθμιση στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας (Βίντεο)

Η ενεργειακή και ψηφιακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον δικηγορικό κλάδο συζητήθηκαν σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, κατά την επίσκεψη του γενικού γραμματέα Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Πάνο Αλεξανδρή, στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας.

Αρχικά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Περικλής Ξηρογιάννης καλωσόρισε τον κ. Αλεξανδρή στην Καλαμάτα κι επεσήμανε πως είναι πάντα δίπλα στα ζητήματα και τα αιτήματα των δικηγόρων που προκύπτουν.

Στην συνέχεια κ. Αλεξανδρής εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στην Καλαμάτα και τον σκοπό της επίσκεψής του, ο οποίος είναι να δει τα προβλήματα που υπάρχουν στις συνθήκες και τα μέσα απονομής της Δικαιοσύνης και την εξεύρεση λύσεων σε αυτά.
Αναφέρθηκε δε στην βελτίωση του Δικαστικού Μεγάρου της Καλαμάτας ενεργειακά και ψηφιακά, ενώ το χαρακτήρισε "αξιοζήλευτο" σε σχέση με τα ελληνικά standards.

Υπογράμμισε επίσης πως κατά την διάρκεια της θητεία του θα προσπαθήσει να επισκεφθεί όλη την Ελλάδα, ώστε με συναντήσεις σε συνεργασία με δικηγορικούς συλλόγους να καταφέρει να βοηθήσει με την ιδιότητα του.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ του κ. Αλεξανδρή και των προϊσταμένων του Εφετείου και του Πρωτοδικείου της Εισαγγελίας Εφετών και Πρωτοδικών για τα ζητήματα που απασχολούν τις δικαστικές υπηρεσίες.

Δείτε εδώ:

Κωνσταντίνα Δημοπούλου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα