Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 15:36

Καλαμάτα: Δώρα και εκπλήξεις στο Play ΟΠΑΠ στην οδό Αναγνωσταρά

Πολλές εκπλήξεις και δώρα σας περιμένουν στο Happy Hour την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και προσφορά 5+5 ευρώ δώρο για εσάς και έναν φίλο σας, αυτή την εβδομάδα, στο κατάστημα Play ΟΠΑΠ στην οδό Αναγνωσταρά, στην Καλαμάτα.

Το κατάστημα Play ΟΠΑΠ διοργανώνει διάφορα events εκ των οποίων κάποιες μέρες του μήνα έχει καθιερώσει και το “Happy Hour”. Είναι η ώρα των εκπλήξεων, συγκεκριμένες ώρες μες στην μέρα μπορείτε να το επισκεφθείτε και παίζοντας να κερδίσετε πολλά δώρα. Μπορεί να είναι το γύρισμα του τροχού, κάποιες κληρώσεις, bonus για να παίξετε, αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις. 

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την τύχη σας και να επισκεφθείτε αυτόν τον φιλόξενο χώρο στην οδό Αναγνωσταρά 47.

Επιπλέον όλη την εβδομάδα τρέχει η προσφορά 5+5 ευρώ για εσάς και τον φίλο σας που θα φέρετε να γνωρίσει αυτή την εμπειρία και κερδίστε από 5 ευρώ για να παίξετε. Ακόμα συμμετέχετε και σε δύο κληρώσεις των 30 ευρώ που θα πραγματοποιηθούν μόλις ολοκληρωθεί η προσφορά, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

Ένας εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης που σύμφωνα με τον Διαμαντή Σιαμπή το μυστικό είναι να το δεις σαν παιχνίδι και όχι σαν τζόγο, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί τρόπο διασκέδασης.

Τα καταστήματα του δικτύου Play ΟΠΑΠ αποτελούν έναν προορισμό σύγχρονης διασκέδασης για το κοινό, προσφέροντας συναρπαστικά παιχνίδια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα ασφαλές, ελκυστικό και μοντέρνο περιβάλλον.

Στον χώρο τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, μάσκες, αποστάσεις, συνεχείς καθαρισμός του χώρου.

Παίξε υπεύθυνα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα