Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 19:18

Καφέ κάδοι ανακύκλωσης στο Αιγάλεω και στο Παν. Δυτ. Αττικής από την Περιφέρεια Αττικής

Εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας, καφέ κάδους και κυτία συλλογής οργανικών αποβλήτων παρέδωσε στον δήμο Αιγάλεω και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής η Περιφέρεια Αττικής.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο του προγράμματος Ανακύκλωσης το οποίο έχει κεντρικό στόχο του την ενίσχυση του συστήματος διαλογής στην πηγή παρέδωσε σήμερα ένα απορριμματοφόρο σύγχρονης τεχνολογίας, 90 καφέ κάδους και 150 κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης στον δήμο Αιγάλεω.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης - παραλαβής, παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλης, οι αντιδήμαρχοι Π. Μανδραφλής, Χ. Αρβανίτης, Ν. Ασιμακόπουλος και Η. Μάνδρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Κάντζος και ο Γενικός Γραμματέας Η. Γεωργίου.

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Γ. Γκίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Α. Λεωτσάκο μετέβη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παρέδωσε στον Πρύτανη Π. Καλδή 50 κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης. Συνολικά θα παραδοθούν για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου 100 κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα