Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 18:11

Οι Μεσσήνιοι Μέτοχοι της ΑΝΕΝ ζητούν επανασύνδεση με Κρήτη και Κύθηρα

Την διερεύνηση της κατάστασης αναφορικά με την ΑΝΕΝ ΑΕ και την ενδεχόμενη ακτοπλοίκή επανασύνδεση της Καλαμάτας με Κρήτη και Κύθηρα έχει αναλάβει η επιτροπή πρωτοβουλία με Μεσσήνιους Μετόχους σύμφωνα με όσα αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα στην Καλαμάτα.

Όπως σημειώθηκε μεταξύ άλλων από τον Παύλο Γκραίκη:

"Η επί μακρόν ανησυχία των Μετόχων του Νομού μας, αλλά και η όχληση προς εμένα Μετόχων Συναδέλφων, επιχειρηματιών και Ν.Π.Ι.Δ. έχουμε εδώ και κάποιο καιρό αναζητήσει την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΝΕΝ Α.Ε. και το πλοίο. Σε αυτό τον προβληματισμό και μπροστά στην δυσκολία άντλησης στοιχείων για την ΑΝΕΝ κι έχοντας ηθικά υποχρέωση οι Μέτοχοι να έχουν έστω ενημέρωση."

Ανακοινώθηκε πως η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Μεσσήνιων Μετόχων της ΑΝΕΝ ΑΕ ότι αρχίζουν οι επαφές με τους θεσμικούς Μεσσήνιους Μετόχους για την αναζήτηση φόρμουλας ενημέρωσης των μετόχων σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά και με την εταιρεία και με πλοίο.

Όπως σημειώθηκε: "Άλλωστε το όραμα και ο στόχος μας που ήταν η Σύνδεση της Καλαμάτας με την Κρήτη και τα Κύθηρα χρόνια τώρα έχει εκλείψει."

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα