Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 19:55

"Θόλωσε" το νερό στη Μεσσήνη-Ζητά μείωση στους λογαριασμούς ο Γιάννης Λάσκαρης

Μείωση στους λογαριασμούς του νερού στη Μεσσήνη πρότεινε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Λάσκαρης, μετά τα χθεσινά γεγονότα και το πρόβλημα που προέκυψε στο πόσιμο νερό χθες (11/07).

Ο Δήμος εξέδωε ανακοίνωση ααφέροντας πως το νερό δεν θα ήταν πόσιμο και για αρκετές ώρες του Σαββάτου (12/07), διεξήχθησαν εργασίες καθαρισμού δεξαμενών και δικτύων στο δίκτυο του Αγίου Παύλου.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Λάσκαρης ανέφερε:
"Δημόσια καταθέτω την πρόταση μου με αφορμή την έντονη δυσαρέσκεια όλων μας για το περιστατικό με το θολό νερό που «ξεπρόβαλε» από τις βρύσες τόσο στην Μεσσήνη αλλά και σε χωριά του Δήμου Μεσσήνης: Αποτελεί ηθική υποχρέωση η απόφαση για μείωση στα τέλη που φουσκώνουν τους λογαριασμούς ύδρευσης. Πρέπει να ανακουφισθούν τα νοικοκυριά και οι επαγγελματίες από τέλη όπως συντήρησης υδρομέτρων-χρήσης αποχέτευσης κ.λ.π. σε αυτή την δύσκολη εποχή. Υπάρχει έντονος προβληματισμός από το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών του Δήμου και ειδικά όσων διαχρονικά ανταποκρίνονται άμεσα στις υποχρεώσεις τους και βλέπουν μόνο αυξήσεις. Για να επέλθει ισορροπία πρέπει να ανιχνευθούν οι διαρροές αλλά και όσοι χρησιμοποιούν παράνομα νερό".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα