Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 09:22

Στο σημερινό (09/07) συλλαλητήριο ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Πρώην ΔΕΚΟ-Τραπεζών

Στο σημερινό (09/07) συλλαλητήριο για το νομοσχέδιο περί απαγόρευσης διαδηλώσεων θα συμμετέχει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Πρώην ΔΕΚΟ-Τραπεζών.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει και τους λόγους:
"Η Κυβέρνηση φέρνει στη βουλή νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων , ώστε με κάθε τρόπο να εμποδίσει το λαό να αγωνίζεται και να διεκδικεί τα αιτήματα του.
Ο σύλλογος μας καλεί τους συν/χους όλων των ταμείων να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο των σωματείων την ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 και ώρα 7,30 το απόγευμα στην Πλατεία 23 Μαρτίου με σύνθημα μας «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ»
Η κατάθεση του νομοσχεδίου είναι απόδειξη ότι, η επίθεση στα δικαιώματα μας θα συνεχισθεί και με την νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των προηγούμενων χρόνων και η ενότητα των συνταξιουχικών οργανώσεων ανάγκασε τις κυβερνήσεις να αποδεχθούν τις αποφάσεις του συμβουλίου της επικρατείας και να επιστρέψουν ένα μέρος από όσα αφαιρέθηκαν από όλες τις κυβερνήσεις (αναστολή προσωπικής διαφοράς, πλαφόν για σύνολο συντάξεων το 1300,συνταξεις χηρείας κλπ.
Με παρακαταθήκη αυτούς τους αγώνες ,το επόμενο διάστημα θα αναπτύξουμε την δράση μας διαδηλώνοντας για τα δικαιώματα μας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες απαιτώντας.
1. ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΊΑΣ, ΑΠΌ ΈΝΑ ΝΈΟ ΚΥΜΑ ΠΑΝΔΗΜΊΑΣ
2. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ
3. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
4. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2009 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ 13 Η ΚΑΙ 14 Η ΣΥΝΤΑΞΗ
5. ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΎΝ ΌΛΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΓΩΓΕΣ Η ΑΙΤΗΣΕΙΣ( ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΑ ΣΥΝΤΑΧΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 14/12/19)"

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα