Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 11:29

Κυρ. Μητσοτάκης: "Η προστασία της απασχόλησης πρώτη μας προτεραιότητα"

Βιώνουμε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση και δεν το κρύψαμε ποτέ, τόνισε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της προέδρου της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά με θέμα: «Σε νέα αδιέξοδα στην οικονομία και την εργασία οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησης» στο πλαίσιο της "Ωρας του Πρωθυπουργού".

Τώρα είδα ότι δεν επιμείνατε πολύ σε αυτό και καλά κάνατε γιατί το να επικαλείται κανείς ότι η κρίση υπήρχε πριν τον κορονοϊό δεν αντέχει σε καμία απολύτως κριτική αν δει κανείς τα αποτελέσματα της οικονομίας, ανέφερε απευθυνόμενος στην κ. Γεννηματά.

Και συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης: Δεν ισχυρίζομαι ότι η οικονομία στη φάση που βρισκόμαστε μπορεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Αυτό το οποίο έχουμε καταφέρει είναι να αποτρέψουμε μια απότομη αύξηση της ανεργίας. Το Κράτος ανέλαβε το κόστος μισθοδοσίας του ιδιωτικού τομέα. Αυτό θα έπρεπε να είναι η φαντασίωση κάθε κεντροαριστερής κυβέρνησης. Δεν συζητάμε ποιες είναι οι δεξιές, οι αριστερές λύσεις. Η προστασία απασχόλησης η πρώτη μας προτεραιότητα.

ΑΠΕ- ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα