Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 22:00

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας την Τετάρτη 1 Ιουλίου

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Ειδικότερα ειδοποιούνται οι:

- κάτοικοι της Μεσσήνης που βρίσκονται στις περιοχές ΑΣΟ – Λύκειο – Αριστομένους & Σταδίου καθώς και στην περιοχή «Μαυροματεϊκο Γεφύρι», ότι θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τις 8 έως τις 11 το πρωί.

- κάτοικοι της Μεσσήνης που βρίσκονται στην οδό Αναγνωστοπούλου & περιμετρικά αυτής, από τις 11.30 το πρωί έως την 1 το μεσημέρι.

- κάτοικοι της τ.κ. Μαυρομμάτι Ιθώμης, από 13.30 έως τις 14.30 το μεσημέρι.

- κάτοικοι της Φοινικούντας που βρίσκονται στην είσοδο της περιφερειακής οδού Φοινικούντας – Κορώνης & διασταύρωση Λαχανάδας, από τις 8 έως τις 11 το πρωί.

- κάτοικοι της Κορώνης που βρίσκονται στον οικισμό Καμάρες & πλησίον αρδευτικού Κουλούρη, από τις 11:30 το πρψί έως τις 4 το μεσημέρι.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα