Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 13:25

Ομαλά εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών στη Μεσσηνία - Τι λένε οι υποψήφιοι (βίντεο)

Ομαλά εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων στη Μεσσηνία όπου 1.117 υποψήφιοι, τόσο με το παλαιό όσο και με το νέο σύστημα, εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας με φετινό θέμα έκθεσης να είναι το βιβλίο και ο ρόλος του στον ελεύθερο χρόνο.

Να σημειωθεί ότι 945 υποψήφιοι δίνουν με το νέο σύστημα, ενώ οι υπόλοιποι, οι απόφοιτοι δηλαδή που ξαναδίνουν, είναι με το παλαιό σύστημα. 

Τα περισσότερα παιδιά βγήκαν χαμογελαστά, γεγονός που αποδεικνύει ότι παρόλο που το φετινό θέμα δεν ήταν τόσο αναμενόμενο, ήταν βατό και μέτριας δυσκολίας, ενώ για κάποια παιδιά ακόμη και εύκολο. Όσον αφορά τον κορονοιό δεν ήταν λίγα τα παιδιά που ανέφεραν ότι τελικά συνέβαλε θετικά, καθώς είχαν περισσότερο χρόνο για διάβασμα αλλά και για ... αναγνώσεις βιβλίων!

Δείτε τι λένε οι υποψήφιοι στη Μεσσηνία:

Συνεχίζονται οι Πανελλήνιες με το επόμενο μάθημα να είναι την Τετάρτη 17 Ιουνίου όπου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών αντίστοιχα με τις κατευθύνσεις τους, ενώ αύριο 150 περίπου υποψήφιοι του ΕΠΑΛ εξετάζονται στο μάθημα των Νέων Ελληνικών στα δύο εξεταστικά κέντρα σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία. 

Ρεπορτάζ: Κυριακή Παπακωνσταντίνου

Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα