Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 22:49

Εκστρατεία αλληλεγγύης έγχρωμων γυναικών που εργάζονται σε ΜΜΕ

Μια νέα εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εφιστά την προσοχή στις αδικίες σε βάρος έγχρωμων γυναικών σε εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

Η εκστρατεία #QuietAsWereKept καλεί σήμερα, 11 Ιουνίου να εκφραστεί αλληλεγγύη και υποστήριξη στις έγχρωμες γυναίκες που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης, πολλές από τις οποίες έχουν μιλήσει για τις διακρίσεις και τον ρατσισμό που αντιμετώπισαν στον χώρο εργασίας.

Οι γυναίκες χρώματος και οι σύμμαχοί τους καλούνται να σταματήσουν τη δημιουργία άσχετου περιεχομένου και να επισημάνουν το ζήτημα.

«Η δημιουργικότητά μας, το περιεχόμενο και η σκληρή δουλειά μας είναι ανεκτίμητα και απαραίτητα για την επιτυχία των εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης» αναφέρεται σε ανάρτηση για την εκστρατεία. «Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, οι μαύρες και άλλες γυναίκες χρώματος μοιράστηκαν γενναία τον πόνο και τις προσβολές που υπέστησαν στον χώρο εργασίας. Χώροι εργασίας εκτιμούν πως οι BIWOC [μαύρες, αυτόχθονες γυναίκες χρώματος] συμβάλλουν στην ποικιλομορφία στον χώρο εργασίας και στην ποικιλία του περιεχομένου που παράγουν, αλλά προφανώς δεν εκτιμούν την ευημερία τους» αναφέρεται στην ανάρτηση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα