Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 17:39

Δολοφονία 50χρονου στη Βούλα με δυο σφαίρες στο κεφάλι

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για να ταυτοποιηθούν απόλυτα τα στοιχεία του θύματος και να διαπιστωθούν τα κίνητρα αλλά και τα πρόσωπα πίσω από την μαφιόζικου τύπου εκτέλεση σε βάρος ενός αλλοδαπού έξω από την οικία του, επί της οδού Δωδεκανήσου 14, στη Βούλα, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που υπήρχαν στο αυτοκίνητό του, πρόκειται για Βέλγο υπήκοο, περίπου 50 ετών που δραστηριοποιείται ως έμπορος και διέμενε στην περιοχή με την σύζυγό του.
Από την Ασφάλεια θα στείλουν τα στοιχεία του και την δακτυλοσκόπηση που έγινε στην Ιnterpol και την Europol για να διαπιστώσουν αν τα στοιχεία του είναι πραγματικά και αν τυχόν έχει απασχολήσει σε κάτι τις Αρχές σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Η δολοφονία του έχει χαρακτηριστικά μαφιόζικου τύπου εκτέλεσης, καθώς την στιγμή που στάθμευε το αυτοκίνητό του έξω από την οικία του, του επιτέθηκε ο εκτελεστής και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι δύο φορές, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.
Αμέσως μετά ο δράστης διέφυγε πιθανόν με συνεργό που τον ανέμενε, ενώ γείτονες άκουσαν μετά τους πυροβολισμούς μαρσάρισμα μοτοσικλέτας.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών που μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση. Παράλληλα, παίρνουν καταθέσεις από την σύζυγό του και τους γείτονες και αναζητούν πληροφορίες για το θύμα ώστε να σχηματίσουν μία εικόνα ενώ αναζητούν βιντεοληπτικά υλικά από τυχόν κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν κάτι αξιοποιήσιμο για τον δράστη ή τους δράστες.
Πηγή: news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα