Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 16:07

Σύλληψη τριών γυναικών για απόπειρα κλοπής 3,5 τόνων πορτοκαλιών στο Ναύπλιο

Συνελήφθησαν, χθες 23/04 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου και της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, τρείς γυναίκες ηλικίας 28, 39 και 57 ετών, αντίστοιχα, γιατί
μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αγρόκτημα ημεδαπού ποσότητα πορτοκαλιών, συνολικού βάρους -3,5- τόνοι, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν τη πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, από την διενεργηθείσα προανάκριση, οι ανωτέρω δράστιδες μαζί με τους άγνωστους συνεργούς, κατά το χρονικό διάστημα από 11/04 έως 18/04 σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, είχαν
διαπράξει ακόμη δύο κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών, σε αγροκτήματα ημεδαπών, αφαιρώντας αγροτικά προϊόντα (πορτοκάλια). Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Εξιχνιάστηκε απάτη στην Κορινθία
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, που είχε γίνει την 10.2.2020, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο (2) ατόμων 56χρονης και 58χρονου, για απάτη.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα