Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 22:41

Βουλή: Παύση των καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την προσωρινή παύση των καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ λόγω της πανδημίας και της "δραματικής μείωσης" της επιβατικής κίνησης ζητούν με ερώτησή τους προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοβουλία της αναπληρώτριας τομεάρχη για θέματα μεταφορών, Πέτη Πέρκα.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως υπό τις δεδομένες έκτακτες συνθήκες, ένα μεγάλο μέρος των κατόχων απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ, οι οποίοι αποτελούν και τους τακτικούς αν όχι καθημερινούς χρήστες των μέσων μεταφοράς του Ομίλου ΟΑΣΑ, είτε εργάζεται από το σπίτι είτε αποφεύγει τη χρήση των ΜΜΜ για λόγους δημόσιας υγείας. Πολλοί μάλιστα από τους τελευταίους είναι κάτοχοι εξαμηνιαίας ή ετήσιας κάρτας, την οποία και έχουν προπληρώσει, καταβάλλοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Στην ερώτηση τους οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν πως σε σχετικά αιτήματα των παραπάνω κατόχων για πάγωμα της κάρτας τους δυστυχώς "η διοίκηση της εταιρίας συμπεριφέρεται ως η χώρα να λειτουργεί υπό κανονικές συνθήκες".

 

ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα