Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 21:32

Δήμος Μεσσήνης: Μόνο βράδυ τα σκουπίδια και πάντα μέσα στους κάδους

Από την αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεσσήνης, εκδόθηκε ανακοίνωση προς τους δημότες με την οποία τους ζητείται να κατεβάζουν τα απορρίμματα το βράδυ και να τα ρίχνουν μέσα στους κάδους. Επιπλέον συστήνεται για αυτό το διάστημα να μη βγάζουν ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά.

Η ανακοίνωση η οποία θα αναρτηθεί και στους πίνακες ανακοινώσεων όλων των Τοπικών Κοινοτήτων, σύμφωνα με ανακοκοίνωση του Δήμου Μεσσήνης αναφέρει:

"Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Είναι κατανοητό πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι κρίσιμο για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας δίνουν καθημερινά μάχη με σκοπό την προάσπιση της υγείας μας. Η Υπηρεσία μας έχει προγραμματίσει δύο βάρδιες για την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού, ενώ όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε στην προσπάθεια αυτή.

Για τον λόγο αυτό στο επόμενο διάστημα:
- Κατεβάζουμε τα απορρίμματα από το σπίτι μας αποκλειστικά το βράδυ.
- Τα τοποθετούμε δεμένα σε σακούλες εντός των κάδων φροντίζοντας να παραμένουν κλειστοί.
- Δεν βγάζουμε ογκώδη απορρίμματα (στρώματα, έπιπλα, κ.λπ.) ή κλαδιά και χορτάρια στους κάδους.

Υπενθυμίζεται ότι έχει γίνει απολύμανση στους κάδους, έχει προγραμματιστεί πλύσιμο και όταν χρειαστεί η διαδικασία θα επαναληφθεί. Στην παρούσα κρίσιμη χρονική στιγμή η Υπηρεσία πρέπει να ασχοληθεί αποκλειστικά με την συλλογή οικιακών απορριμμάτων. Η συνεργασία σας κρίνεται αναγκαία, δεδομένου ότι τομέας της Καθαριότητας λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό λόγω των αδειών ειδικού σκοπού. Ας δείξουμε όλοι καλή θέληση και αίσθημα ευθύνης ώστε να ξεπεραστεί σύντομα η πρωτόγνωρη κατάσταση και να διατηρηθεί ο Δήμος μας καθαρός".

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα