Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 12:33

Θ. Πετράκος: «Συζήτηση για την παύση λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης»

Πρόταση ένταξης θέματος συζήτησης στην επόμενη συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, με θέμα «Ενημέρωση και συζήτηση για τις εξελίξεις όσον αφορά την παύση λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης», πρότειναν Θ. Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.

"Σε συνέχεια της προφορικής πρότασης που είχα υποβάλλει στην προηγούμενη συνεδρίαση του Πε.Συ.Π. και με βάση τα νέα δεδομένα τα οποία είναι ότι:

1) ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συμμετείχε στη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής για την μεταλιγνιτική εποχή 

2) την απόφαση του κ. Περιφερειάρχη να αποτελέσει σύμβουλο της Περιφέρειας στα θέματα της μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή, το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) μετά τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου με τον Πρόεδρο του ΚΕΠΕ κ. Παναγιώτη Λιαργκόβα 

3) την επίσκεψη των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Προτείνουμε στην επόμενη συνεδρίαση του Πε.Συ.Π. να τεθεί ως πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης το θέμα «Ενημέρωση και συζήτηση για τις εξελίξεις όσον αφορά την παύση λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης» με δεδομένο βέβαια ότι το Πε.Συ.Π. έχει ήδη λάβει απόφαση με την οποία μεταξύ των άλλων διαφωνεί ριζικά με την κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο των μονάδων το 2023." 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα