Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 20:44

Όλα έτοιμα για το 2ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής στη Λιβαδειά

Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν σήμερα στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης Μάριος Σάκκος, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς (ΓΑΣΛ) Δημήτρης Θεοδώρου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Νάσης και η Προπονήτρια και Υπεύθυνη της Διοργάνωσης του 2ου Διεθνούς Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ΕΡΚΥΝΑ CUP Μαρία Ζηλιαναίου που θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά κατά το χρονικό διάστημα 31 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεβαδέων.

Ο Πρόεδρος του ΓΑΣΛ Θεοδώρου ευχαρίστησε για τη στήριξή τους το Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τους χορηγούς του αγώνα, αλλά και τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου τα οποία αποτελούν τη ψυχή της διοργάνωσης, επισημαίνοντας ότι χωρίς τη βοήθεια όλων των παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί ο Διεθνής Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής στην πόλη μας. Τόνισε δε, ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που διοργανώνεται από σύλλογο της Λιβαδειάς, ενώ ενημέρωσε ότι οι αθλήτριες του Συλλόγου έχουν πετύχει πολλές και σημαντικές διακρίσεις και συνεχίζουν να θέτουν υψηλούς στόχους.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Μάριος Σάκκος, ο οποίος καταρχάς ευχαρίστησε όλους τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης για τη σημαντική παρουσία τους στην αθλητική ζωή της πόλης, ευχαριστώντας ειδικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους γονείς του ΓΑΣΛ για τη διοργάνωση του σημαντικού αυτού αγώνα, όπου για ένα τριήμερο η καρδιά της ρυθμικής γυμναστικής θα χτυπά στην πόλη της Λιβαδειάς. Επίσης, υπογράμμισε ότι ο Δήμος Λεβαδέων στέκεται αρωγός σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους και ότι η Δημοτική Αρχή εργάζεται προς την κατεύθυνση δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων που θα βοηθήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες στην καλύτερη προετοιμασία τους και θα προσφέρουν καλύτερες συνθήκες άθλησης για όλους τους πολίτες. Ο Αντιδήμαρχος καταλήγοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετέχουσες αθλήτριες.

Κατόπιν, η προπονήτρια και υπεύθυνη διοργάνωσης των αγώνων Μαρία Ζηλιαναίου αφού ευχαρίστησε και αυτή με τη σειρά της το Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τους χορηγούς για την πολύτιμη οικονομική τους στήριξη, ανέφερε ότι στο 2ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ERKYNA CUP θα συμμετάσχουν 500 αθλήτριες από 60 Γυμναστικούς Συλλόγους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, ηλικίας από 5 έως 23 ετών και 20 κριτές αγώνων. Υπογράμμισε δε, ότι η αρτιότητα της περσινής διοργάνωσης των αγώνων είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των συμμετεχόντων αθλητριών από 340 σε 500, και ότι ο ΓΑΣΛ θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο στο μέλλον να συμμετάσχουν αθλήτριες και από άλλες χώρες.

Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣΛ Σπύρος Νάσης σημείωσε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση ρυθμικής γυμναστικής της χώρας και κάλεσε τους δημότες να παρακολουθήσουν τους αγώνες εμψυχώνοντας όλες τις αθλήτριες. Ζήτησε επίσης, από τους επιχειρηματίες της πόλης μας να παράσχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στις αθλήτριες και στους γονείς τους που θα βρίσκονται για τρεις ημέρες στην πόλη μας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα