Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 17:55

Απολύθηκαν 5 εργαζόμενοι από το Άσυλο Ανιάτων "Η Στέγη της Εκκλησίας", στην Καλαμάτα (Βίντεο)

Απολύσεις 5 εργαζομένων από το Άσυλο Ανιάτων "Η Στέγη της Εκκλησίας" καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας. Όπως ειπώθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε μετά την εκδίκαση της εργατικής διαφοράς στην Επιθεώρηση Εργασίας, πρόκειται για 5 μέλη της διοίκησης του νεοσύστατου σωματείου που ιδρύθηκε, προκειμένου οι εργαζόμενοι να προασπίσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Οι απολύσεις χαρακτηρίστηκαν, κατά τη συνέντευξη Τύπου, παράνομες, καταχρηστικές και εκδικητικές και αίτημα των φορέων που τοποθετήθηκαν είναι η επαναπρόσληψη των απολυμένων, από το Δ.Σ. στο οποίο πρόεδρος είναι ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος. Να σημειωθεί πως ο καθένας εκ των εργαζομένων έχει περί τα 20 χρόνια προϋπηρεσία, όπως επισημάνθηκε. 

Τοποθετήθηκαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας Σωτήρης Τσώνης, ο γραμματέας του Ε εργατικού Κέντρου Παν. Μουλάς, το μέλος της διοίκησης Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, ο Παν. Φαββατάς, ένας εκ των απολυμένων, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Ασύλου και ο Θεόδωρος Παπαγεωργόπουλος, πρόεδρος των εργαζομένων του Ασύλου Ανιάτων Πάτρας, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε λόγο για "χριστιανικές απολύσεις με άρωμα φιλανθρωπίας".

Δείτε το βίντεο:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα