Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 20:27

Αγωνία για το κλείσιμο της Eurobank και το μέλλον του Δημοσίου ΚΤΕΟ στη Μεσσήνη

Η καινούργια χρονιά βρίσκει αντιμέτωπο το Δήμο Μεσσήνης με δυο δυσάρεστες εξελίξεις που θα επηρεάσουν αρνητικά το μέλλον της πόλης , όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Λάσκαρης, Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δ.Σ.Μεσσήνης.

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας EUROBANK στη Μεσσήνη θα έχει ώς αποτέλεσμα την αποδόμησης υπηρεσιών και φορέων που ήδη τα τελευταία χρόνια τραυματίζει την πόλη. Πρόκειται για μία δυσάρεστη εξέλιξηη οποία θα επηρεάσει αρνητικά τόσο τους κατοίκους της Μεσσήνης όσο και των χωριών του Δήμου Μεσσήνης.

Ακόμη, αγωνία προκαλούν και οι εξελίξεις για το ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΕΟ της Μεσσήνης, το μοναδικό κρατικό ΚΤΕΟ στην περιφέρεια Πελοποννήσου, το οποίο μάλιστα συμβάλλει στην οικονομία της πόλης αλλά και διενεργεί εξειδικευμένους ελέγχους. Ωστόσο, ελπίδα για την επαναλειτουργία του Προαστιακού, την χαρά να ξαναδούμε το τρένο να ενώνει την Μεσσήνη με την Καλαμάτα και την υπόλοιπη Μεσσηνία έχει αρχίσει να διαφαίνεται, αρκεί να γίνουν συλλογικές ενέργειες από του Δήμους της Μεσσηνίας από όπου διατρέχει το τρένο και από την ενεργοποίηση και σωστή ενημέρωση των πολιτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα