Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 13:53

Συλλογή τροφίμων από τον ΕΕΣ Καλαμάτας (Βίντεο)

Συλλογή τροφίμων ενόψει των εορτών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στα σούπερ μάρκετ της πόλης, από το περιφερειακό τμήμα ΕΕΣ Καλαμάτας.

Νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Δήμητρα Ψαρούλη , ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Ερυθρός Σταυρός για μια ακόμη χρονιά, στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της πόλης. Ενώ υπογράμμισε πως η βοήθεια των εθελοντών του ΕΕΣ είναι πολύ σημαντική κάθε χρόνο.

"Κάθε χρόνο συγκεντρώνουμε τρόφιμα και ενθαρρύνουμε και φέτος τον κόσμο να βοηθήσει προσφέροντας τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες ενόψει των Χριστουγέννων", τόνισε η κ. Ψαρούλη.

Στην συνέχεια η εκπαιδεύτρια - νοσηλεύτρια Κατερίνα Τσατά, έκανε γνωστό πως η συλλογή τροφίμων θα γίνει το Σάββατο στα σούπερ μάρκετ της πόλης τις μεσημεριανές ώρες, όπου ο κόσμος θα μπορεί να προσφέρει ότι επιθυμεί.

Επιπλέον η συγκέντρωση τροφίμων μπορεί να γίνεται μέχρι την παραμονή Χριστουγέννων και στον χώρο του περιφερειακού τμήματος του ΕΕΣ Καλαμάτας.

Ειδικότερα η συλλογή τροφίμων θα γίνει στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στις οδούς Κρήτης και Ψαρών & Μακεδονίας, Σκλαβενίτης στην οδό Αρτέμιδος και Ψαρών, στα LIDL στην Ν. Είσοδο και στην οδό Λακωνικής και στα σούπερ μάρκετ Μουργή στην οδό Ακρίτα και Σπάρτης.

Ώρες από τις 11 έως τις 4 το μεσημέρι εκτός από το κατάστημα Μουργή στην αγορά από τις 10 έως την 1 το μεσημέρι.

Δείτε το βίντεο:

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα