Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 19:04

Μια ελιά για το "Let’s do it Greece" και την προστασία του περιβάλλοντος στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας

Το έναυσμα για την εκστρατεία του "Let’s do it Greece", η οποία θα κορυφωθεί το Μάιο του 2020, δόθηκε στην Καλαμάτα, σήμερα Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, με τη συμμετοχή του εμπνευστή της πανελλαδικής εθελοντικής εκστρατείας "Let’s do it Greece", Νίκου Κιούση μεταξύ άλλων, φυτεύθηκε συμβολικά από το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και τους λοιπούς συμμετέχοντες ένα ελαιόδεντρο, το οποίο "ριζώνει τις προσπάθειες, που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια", όπως χαρακτηριστικά είπε ο Θ. Βασιλόπουλος.

Με δήλωσή του, ο Δήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος Καλαμάτας έχει αγκαλιάσει αυτήν την εθελοντική προσπάθεια και θα συνεχίσει να την υποστηρίζει με την ίδια διάθεση. Επίσης, τόνισε πως ο Δήμος Καλαμάτας θα προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος, ώστε στις 10 Μαΐο 2020, να πραγματοποιηθούν ξεχωριστές εκδηλώσεις, που θα πλαισιωθούν από τις πρωτοβουλίες των σχολείων.

Στο επίκεντρο θα τεθεί από το Δήμο μια μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης.

Με κεντρικό σύνθημα "Ρίζες που μας Ενώνουν", ξεκινά ένα μεγάλο εθελοντικό ταξίδι σε όλη τη χώρα, με στόχο να ενωθούν χιλιάδες άνθρωποι που μοιράζονται τα ίδια όνειρα για ένα καλύτερο περιβάλλον, δημιουργώντας την Εθνική Ελλάδος για το περιβάλλον.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα