Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 13:21

Ανεμοστρόβιλος "χτύπησε" έξω από την Καλαμάτα (Βίντεο)

 

Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν μετά την χθεσινή κακοκαιρία που "χτύπησε" την περιοχή της Μεσσηνίας, με σημαντικές συνέπειες σε επιχειρήσεις στην περιοχή της Θουρίας, ενώ αρκετά είναι και τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί στον Δήμο Καλαμάτας και τα οποία θα ελεγχθούν από την επιτροπή που έχει ορίσει το τμήμα Περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας.

Εντυπωσιακό είναι το βίντεο από τι ζημιές που προκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις "Παπαδημητρίου" στη Θουρία.  Ευτυχώς οι ζημιές ήταν μόνο υλικές και κανείς από τους εργαζόμενους δεν τραυματίστηκε.

Ειδικότερα από τις εγκαταστάσεις, μεγαλύτερη ζημιά υπέστησαν αποθηκευτικοί χώροι, ενώ καταστροφές σημειώθηκαν σε παρκαρισμένα οχήματα, που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου.Δέντρα έπεσαν 

 Δείτε το βίντεο:


Έπεσαν δέντρα και κλαδιά σε αυτοκίνητα ενώ αρκετές ήταν και οι ζημιές που προκλήθηκαν σε καλλιέργειες και ελαιόδεντρα.

Τα αιτήματα που έχουν σταλεί αφορούν σε δύο επιχειρήσεις της περιοχής και μια κατοικία. Ωστόσο οι ζημιές που έχουν προκύψει εκτιμάται πως είναι μικρής κλίμακας.

Άμεσα συγκροτήθηκε επιτροπή από τον Δήμο Καλαμάτας, ώστε να γίνει έλεγχος για τις συνέπειες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου το μεσημέρι της Δευτέρας.
Ολοκληρωμένη εικόνα και καταγραφή των ζημιών σε καλλιέργειες και όχι μόνο θα υπάρχει τις επόμενες μέρες.

 

 

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα