Συνέχεια στον αγώνα τους με ενότητα και αποφασιστικότητα μέχρι τη δικαίωση δίνουν αυτή την Παρασκευή πανελλαδικά οι αγρότες με τον Αγροτικό Σύλλογο Χανδρινού να καλεί στη συγκέντρωση του κλάδου στην Αθήνα.

Ειδικότερα, ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Μεσσηνίας να συμμετάσχουν μαζικά στην πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά: "Παρά τη λήξη των αποκλεισμών των δρόμων, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι να δοθούν ουσιαστικές λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που απειλούν την επιβίωσή μας. Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν ικανοποιούν τις δίκαιες διεκδικήσεις μας.

Σχεδόν 50 μέρες μετά την έναρξη των κινητοποιήσεων, συνεχίζουμε με άλλες μορφές αγώνα, πιο οργανωμένοι, πιο έμπειροι και πιο αποφασισμένοι. Μέσα από πανελλαδικές συσκέψεις, συλλογικές αποφάσεις και συντονισμένες δράσεις, κατακτήσαμε την ενότητά μας και αυτή είναι η δύναμή μας.

Η πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα αποτελεί σημαντικό σταθμό σε αυτή την πορεία, με τη συμμετοχή αγροτικών συλλόγων και μπλόκων από όλη τη χώρα. Ο αγώνας μας έχει τη στήριξη της κοινωνίας και αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.

Αναχώρηση από Χανδρινού: Παρασκευή 13 Φλεβάρη – ώρα 10:00 π.μ.". 

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού κλείνει με την προτροπή "Όλοι στην Αθήνα! Με ενότητα και αγώνα μπορούμε να επιβάλουμε το δίκιο μας. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να δικαιωθούμε".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας: