Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος έχει προγραμματιστεί σε περιοχές της Καλαμάτας τη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020.

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι της Καλαμάτας που βρίσκονται στην οδό Αθηνών από κόμβο Καρέλια, συνοικισμό Ακοβίτικα, έως οδό Πλεύνας συμπεριλαμβανομένων Εργατικών Κατοικιών (ΤΣΩΛΗ) και περιμετρικά αυτών, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τις 8 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας: