Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 17:50

Π. Κοζομπόλη: "Οι πολίτες έδωσαν εντολή στη ΝΔ, παρότι οδήγησε τη χώρα στη κρίση και την χρεοκοπία"

"Οι πολίτες έδωσαν εντολή διακυβέρνησης στη ΝΔ, παρότι το κόμμα αυτό οδήγησε τη χώρα στη κρίση και την χρεοκοπία" επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η τ. βουλευτής Μεσσηνίας  Παναγιώτα Κοζομπόλη, αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα: Μια κρίσιμη εκλογική μάχη τελείωσε. Οι πολίτες έδωσαν εντολή διακυβέρνησης στη ΝΔ, παρότι το κόμμα αυτό οδήγησε τη χώρα στη κρίση και την χρεοκοπία. Όμως η λαϊκή ετυμηγορία είναι απολύτως σεβαστή, αφού η εναλλαγή κυβερνήσεων και κομμάτων είναι στοιχείο της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, παραμένει όρθιος και δυνατός εκλογικά και πολιτικά, για να ασκήσει το θεσμικό του ρόλο, ως αξιωματική αντιπολίτευση, υπεύθυνα και δυναμικά, πιο έμπειρος και πιο συγκροτημένος. Η εκλογική δύναμη που έλαβε πανελλαδικά και στη Μεσσηνία ιδιαίτερα, αποτελεί μια ισχυρή βάση. Οι χιλιάδες φίλοι και μέλη στο νομό μας, μαζί με το έργο του και το πρόγραμμά του, είναι η δύναμη του.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνω στους φίλους και συντρόφους, που δώσαμε μαζί τις δύσκολες μάχες από το 2015 μέχρι σήμερα. Ιδίως εκείνες και εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Το δύσκολο, αλλά όμορφο κοινοβουλευτικό μου "ταξίδι" με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα συνεχιστεί με άλλους τρόπους, αφού δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Την Μεσσηνία θα την εκπροσωπεί πλέον ένας νέος και άξιος βουλευτής, ο Αλέξης Χαρίτσης, το έργο του οποίου -ως υπουργός- είναι γνωστό.

Εύχομαι σε όλους  υγεία και προκοπή    

Παναγιώτα Κοζομπόλη

Δικηγόρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2019

Περισσότερο διαβασμένα