Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 15:34

Μόνο στη Μεσσηνία αυξήθηκαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το 2015

Η Μεσσηνία είναι η μόνη εκλογική περιφέρεια της χώρας όπου ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει αύξηση στο ποσοστό του, σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές!

Την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε στη Μεσσηνία ποσοστό 30,63%, με την αντίστοιχη επίδοσή του τον Σεπτέμβριο του 2015 να είναι 30,05%. Έτσι, ο ίδιος εμφανίζει αύξηση της εκλογικής του δύναμης στον νομό κατά 0,13%.

Ο κ. Χαρίτσης σε ανάρτησή του τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπέστη στρατηγική ήττα, όπως πολλά κέντρα εξουσίας επιδίωξαν και ως εκ τούτου η ΝΔ δεν έχει λάβει λευκή επιταγή για το πώς θα κυβερνήσει. Από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα υπερασπιστούμε όσα καταφέραμε μαζί με τον ελληνικό λαό τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και θα ασκήσουμε μαχητική, υπεύθυνη και τεκμηριωμένη προγραμματική αντιπολίτευση, πάντα με γνώμονα τη συλλογική πρόοδο, την ενίσχυση της δημοκρατίας και το συμφέρον της πατρίδας. Θα είμαστε στο πλάι του κόσμου της εργασίας υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματά του και τις λαϊκές κατακτήσεις».

Ο ίδιος αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος με το γεγονός ότι «ο νομός μας είναι ο μοναδικός στη χώρα όπου το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ αυξήθηκε σε σχέση με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα