Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 10:49

Για τα έργα του Νοσοκομείου Καλαμάτας ενημερώθηκαν Χαρίτσης, Κωνσταντινέας, Πατσαρίνος

Επισκέψεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και άλλους χώρους υγείας πραγματοποίησαν χθες οι υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Πατσαρίνος, Αλέξης Χαρίτσης και Πέτρος Κωνσταντινέας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Νίκος Πατσαρίνος και Αλέξης Χαρίτσης βρέθηκαν πρώτα και ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και τις ΤΟΜΥ (Τοπικές Μονάδες Υγείας) 1 και 2, που στεγάζονται σε αυτό.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παρών ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας. Κατά την υποδοχή τους, ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος αναφέρθηκε στη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείο, καθώς και σε έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη.

Στη συνέχεια οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές κατευθύνθηκαν στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, όπου υπήρξε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με το προσωπικό. Στις δηλώσεις του, ο κ. Πατσαρίνος υπογράμμισε τη μάχη της κυβέρνησης να παραμείνει η Υγεία δημόσιο αγαθό και να μην περάσει στον ιδιωτικό τομέα και έκανε λόγο για το εξαιρετικά σημαντικό μέτρο της ελεύθερης πρόσβασης των ανασφάλιστων στα νοσοκομεία.

Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με συνάντηση στη μονάδα “Κύτταρο” του ΚΕΘΕΑ στη Σπερχογεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα