Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 09:41

ΕΛΓΑ και έρευνα θεματα συζήτησης Γεωργοπούλου - Σαλτάρη μετον Στ. Αραχωβίτη

Η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη πραγματοποίησε χθες δύο συναντήσεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον υπουργό Σταύρο Αραχωβίτη και τον υφυπουργό Βασίλειο Κόκκαλη.

Κύριο θέμα συζήτησης με τον Υπουργό Σταύρο Αραχωβίτη αποτέλεσε η πολύχρονη ιστορία της Κρατικής Οικονομικής Ενίσχυσης ετήσιο ΠΣΕΑ 2013 για τις πλημμύρες στα Μακρίσια Καλυβάκια κ.α. και των περιπλοκών που εμφανίστηκαν λόγω ανακριβειών στις δηλώσεις και του κινδύνου απόδοσης παράνομων αποζημιώσεων. Σε κάθε περίπτωση συμφωνήθηκε ότι ο ΕΛΓΑ θα δημοσιεύσει σύντομα αναλυτική ανακοίνωση για να ενημερώσει τους όλους τους ενδιαφερόμενους. Υπενθυμίζεται ότι οι αποπληρωμές θα γίνουν αμέσως μετά το Πάσχα.

Εξ’ άλλου αντικείμενο της δεύτερης συνάντησης και συζήτησης με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλειο Κόκκαλη αποτέλεσαν τα χρόνια προβλήματα στην λειτουργία του Ινστιτούτου Γεωργικής Έρευνας - Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Κοροίβου στην Ηλεία και η αναζήτηση μιας νέας προοπτικής για την λειτουργία του με όρους διασφαλισμένης βιωσιμότητας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα