Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 14:14

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια Ν. Πελοποννήσου

Το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Ν. Πελοποννήσου (Σ.Ε.Ε.Ν.Π.) εξέδωσε την ακόλουθη καταγγελία:

"Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της διεύθυνσης του ΑΗΣ Μεγαλόπολης που επιχειρεί να παρεμποδίσει τη λειτουργία του σωματείου μας και τη διενέργεια εκλογών εντός του χώρου της ΔΕΗ, που είναι προγραμματισμένες τις επόμενες μέρες. Μετά την προσπάθεια παρεμπόδισης της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης του σωματείου, σήμερα υπήρξε παρέμβαση από τον διευθυντή του ΑΗΣ Μεγαλόπολης. Χαρακτηριστικά ο διευθυντής του ΑΗΣ Μεγαλόπολης δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει τη διεξαγωγή των εκλογών εντός του χώρου της επιχείρησης, ούτε την είσοδο στο χώρο μελών και συνδικαλιστών του σωματείου.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Γίνεται φανερό ότι η εργοδοσία φοβάται την οργανωμένη δράση και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

Καλούμε τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ να μην τρομοκρατηθούν και μαζικά να πάρουν μέρος στις εκλογές του σωματείου. Να δώσουν μεγαλύτερη δύναμη στο σωματείο για να μπορέσουμε όλοι μαζί να εμποδίσουμε τη χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας μας και να διεκδικήσουμε όλα όσα δικαιούμαστε.

Καλούμε τα σωματεία του χώρου της ΔΕΗ Μεγαλόπολης να πάρουν θέση απέναντι στων ωμή παρέμβαση της διεύθυνσης του ΑΗΣ Μεγαλόπολης.

Καλούμε την εργατική τάξη και τους συνδικαλιστικούς της φορείς στην Αρκαδία, την Πελοπόννησο και την υπόλοιπη Ελλάδα να καταγγείλουν αυτή τη στάση της εργοδοσίας και να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα του σωματείου μας."

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα